Fiscaliteit

Onze fiscale specialisten bij Sun Lawyers zullen zich met alle aspecten van uw belastingen in Spanje bezighouden.


Wanneer u in Spanje woont bent u verplicht een jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte in te dienen. Residenten en niet-residenten moeten beide belastingen op hun inkomsten en goederen betalen. Wij raden niet-residenten die eigendom in Spanje hebben om een fiscale vertegenwoordiger te benoemen, dit verzekert dat zij alle aan hen gerichte kennisgevingen van de belastingen ontvangen.

Wij bieden u, als cliënt, alle hulp aan die u nodig heeft voor de verwerking en afgifte van uw verklaring.

Fiscale vertegenwoordiging


  • Wij treden op als fiscale vertegenwoordiger voor buitenlanders of bedrijven voor het Spaanse Ministerie van Financiën.
  • Sun Lawyers zal een identificatienummer voor buitenlanders (NIE) aanvragen voor een persoon of, in geval van een onderneming, een fiscaal nummer, omdat deze nummers nodig zijn om belastingaangiften in te dienen.
  • Wij zullen de contactpersoon met de belastingdiensten zijn, we zullen alle betekeningen of aanvragen in naam van de cliënt ontvangen en we zullen de cliënt daarna informeren en advies geven over de noodzakelijke actie.
  • Wij zullen de cliënt informeren over de fiscale plichten en de jaarlijkse belastingaangiften voorbereiden en de betaling uitvoeren.
  • Sun Lawyers zal zich ook bezighouden met eventuele fiscale regularisaties en klachten.

Bel ons (+34) 965 321 193) of vul onderstaand formulier in.

Contact