Erfenisprocedure

Bij Sun Lawyers kunnen wij u helpen met uw erfenis en de hiermee verbonden belastingen.


We raden iedereen met eigendom in Spanje aan om juridisch advies in te halen en een testament op te stellen, zo zal alles op lange termijn veel gemakkelijker zijn. Bij Sun Lawyers bieden we deskundig juridisch advies aan in verband met erfenisrecht en de hiermee verbonden belastingen.

Wij kunnen u helpen met de erfenisprocedure, met inbegrip van:

  •  Juridisch advies

     Een testament maken

  •  Erfenisprocedure

     Volmacht

  •  Successierechten

     ´Testamentloos´


Geen Spaans testament ?

Wanneer een familielid overleden is zonder een Spaans testament, zullen zijn goederen in Spanje ‘testamentloos’ zijn. In dergelijke gevallen zal Sun Lawyers u advies kunnen geven over uw opties en de nodige stappen kunnen ondernemen.

Een testament maken

Wij raden al onze cliënten met goederen in Spanje aan om een Spaans testament te maken. Zo verzekert u dat de erfenisprocedure eenvoudig en minder duur is. De erfenis van uw Spaanse goederen zal worden geschreven volgens de wet van uw nationaliteit.

We zullen een afspraak met u en uw familieleden maken om uw zaak te begrijpen en uw wensen te vervullen. We zullen ook alle juridische en fiscale thema’s bespreken die in uw geval van toepassing kunnen zijn.

Bij Sun Lawyers ontmoeten we onze cliënten graag persoonlijk om hun specifieke situatie te bespreken. We begrijpen dat dit een zeer gevoelig thema is en we willen het hele proces zo eenvoudig mogelijk maken.


Bel ons (+34) 965 321 193) of vul onderstaand formulier in.

Contact