Aankoop op plan -Heeft u uw voorschot verloren?


Indien u betalingen gedaan heeft bij de aankoop van een bestaande eigendom in Spanje en u heeft uw geld verloren, dan kan Sun Lawyers uw voorschot terugbezorgen zonder een individuele bankgarantie.

Recente wetgeving goedgekeurd door het Spaanse Hooggerechtshof in Madrid heeft een uitspraak gedaan ten gunste van de koper en heeft een kans gecreëerd om betaalde voorschotten te recupereren. Banken in Spanje zullen nu verplicht zijn om geld terug te betalen dat gestort en door de kopers van huizen verloren werd indien de promotor of bouwer de werken niet beëindigd had. De terugbetaling kan geclaimd worden onafhankelijk van het feit of er een bankgarantie bestond en ongeacht de solventie van de promotor.

Op wie is dit van toepassing?

Op iedereen die een voorschot betaald heeft op bestaand Spaans vastgoed waar het eigendom nooit afgewerkt werd, de bouwwerken nooit gestart werden of waar de promotor failliet gegaan is.

Wat indien ik reeds naar de rechtbank gestapt ben en geprobeerd heb mijn voorschot terug te eisen?

Indien u reeds naar de rechtbank gestapt bent om te proberen uw voorschot te recupereren, heeft u waarschijnlijk de promotor aangeklaagd. Aangezien de meeste promotors failliet en daarna in vereffening gegaan zijn, was deze stap in de meeste gevallen nutteloos. De rechtszaak gewonnen of niet, u heeft waarschijnlijk geen (of weinig) geld gekregen. De recente uitspraak van het Spaanse Hooggerechtshof staat u toe stappen te ondernemen tegen de bank van de promotor (waar uw geld gedeponeerd was. Deze recente regeling verandert alles, omdat u nu de bank gaat aanklagen, die meer middelen hebben om u te betalen.

Er zijn reeds succesvolle zaken geweest tegen Polaris World, Grupo San José, Grupo San Antonio, Corvera Golf en Tres Molinos Resort. Bij Sun Lawyers werken we op de volgende basis: zaak niet gewonnen-geen betaling vereist. We hebben reeds gelijkaardige zaken en voorschotten behandeld, ook rente kan terugbetaald worden.

Bij Sun Lawyers, betaalt u onze kosten alleen als we de zaak winnen.

Bel ons (+34) 965 321 193) of vul onderstaand formulier in


Contact